Loading...

Login

Ξέχασα τον κωδικό μου

Αναζήτηση προϊόντος

Κατηγορίες

CARRIER

Η Carrier είναι η πρώτη εταιρεία κλιματισμού που εισήχθη στην Ελληνική αγορά το 1952. Tο Φεβρουάριο του 1996 δημιουργείται η Carrier Ελλάς Κλιματισμού Α.Ε και αναλαμβάνει την ευθύνη για τη διανομή και τη μετά την πώληση υπηρεσιών, των προϊόντων κλιματισμού Carrier, Toshiba, Totaline. Παράλληλα, αρχίζει τη δραστηριότητα της στις Βαλκανικές χώρες ανοίγοντας γραφεία στη Ρουμανία & τη Βουλγαρία. Το 2009, η επωνυμία της εταιρείας μετατρέπεται σε Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιματισμού Α.Ε. με την οποία δηλώνεται το σύνολο της περιοχής που δραστηριοποιείται.

To 2011, η Carrier στοχεύοντας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εντάσσει τη διανομή προϊόντων Carrier, Toshiba, Totaline και των μετά την πώληση υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια στην ήδη υπάρχουσα κοινοπραξία AHI Carrier FZC και η επωνυμία της εταιρείας αλλάζει σε AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Α.Ε.

 Η ποιότητα και η αποδοτικότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν δέσμευση προκειμένου να ενισχύουμε διαρκώς την ηγετική μας θέση. Παρέχουμε προϊόντα με αντοχή και υψηλή απόδοση, που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι ανάγκες των πελατών είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας και γι’ αυτό διαρκώς προσπαθούμε να τις προβλέπουμε και να τις αντιμετωπίζουμε παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα/υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις που δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η τήρηση των υψηλότερων προτύπων δεοντολογικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς αποτελεί πάγια δέσμευση της εταιρείας μας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι σχέσεις που διατηρούμε με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας, τους ανταγωνιστές μας, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και φυσικά τους εργαζομένους μας.

 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HVAC (ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ & ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ) ΤΗΣ CARRIER ΕΚΤΟΣ Η.Π.Α.

Η AHI ανήκει στον Όμιλο Darwish Bin Ahmed, ΗΑΕ, που ιδρύθηκε το 1964. Ο Όμιλος DBA ασχολείται με τις ακόλουθες βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες μέσω ενός εκτεταμένου χαρτοφυλακίου επενδύσεων (ακινήτων, εταιρειών πλήρους κυριότητας, εταιρικών σχέσεων, συμφωνιών με πρακτορεία και κοινοπραξιών):

• Κατασκευαστικές υπηρεσίες

• Υπηρεσίες ακινήτων & φιλοξενίας

• Αντιπροσωπείες μεγάλων οίκων

• Επιχειρηματικές επενδύσεις

• Κοινοπραξία με την Carrier Corporation

Στις 18 Δεκεμβρίου 2008 η Carrier και η Air-conditioning & Heating International (ΑΗΙ) δημιουργούν την κοινοπραξία AHI Carrier. Η εταιρική σχέση μεταξύ της Carrier και της Air-conditioning & Heating International (ΑΗΙ) χρονολογείται από το Δεκέμβριο του 1997, όταν υπογράφηκε η πρώτη συμφωνία με αντικείμενο τη διανομή προϊόντων Carrier στη Ρωσία και σε όλες τις χώρες της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ – 12 χώρες).

Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει και η Carrier αναγνωρίζοντας την, το 2000, παραχώρησε στην ΑΗΙ τη διανομή των προϊόντων της στην Ανατολική και Κεντρική Αφρική (15 χώρες).

Από τότε επεκτεινόμαστε σε ολοένα και περισσότερες περιοχές, όπως η Μέση Ανατολή, η Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Νότια Αφρική (42 χώρες).

O πλέον καθοριστικός παράγοντας που συνέβαλε στην επιτυχημένη πορεία και την επικερδή ανάπτυξη της AHI είναι η δέσμευσή της στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επιπλέον, η AHI Carrier διατηρεί καταστήματα TOTALINE στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Μέση Ανατολή. Η TOTALINE διανέμει την πληρέστερη γκάμα εξαρτημάτων, αναλώσιμων και εργαλείων HVACR για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές.

 


Χαρακτηριστικά

Σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς υδραυλικό τμήμα, σε 5 διαθέσιμα μεγέθη, με ονομαστική ψυκτική απόδοση από 3 έως 16 kW και ονομαστική θερμική απόδοση από 4 έως 14,5 kW.

Τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως: ψυκτικό υγρό R-410A που δεν καταστρέφει το όζον, διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές με τεχνολογία DC Inverter, ανεμιστήρας χαμηλού θορύβου και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω μικροεπεξεργαστή.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μια μεγάλη ποικιλία από μονάδες τύπου fan coil της Carrier – κασέτες ψευδοροφής, καναλάτες μονάδες χαμηλής / μέσης / υψηλής πίεσης, μονάδες δαπέδου, οροφής και τοίχου

Διπλοί περιστροφικοί συμπιεστές DC Inverter, με διαμόρφωση ύψους παλμών (Pulse Amplitude Modulation, PAM) και διαμόρφωση εύρους παλμών (Pulse Width Modulation, PWM) για βελτιωμένη αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς σε όλες τις συνθήκες.

Ανεμιστήρες μεταβλητής ταχύτητας με καινοτόμο σχήμα πτερυγίων για βελτιωμένη κατανομή αέρα και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου.

Έξοδος για σύνδεση της μονάδας με υπάρχουσες πηγές παραγωγής θερμότητας για συνδυασμένη λειτουργία, με στόχο την αυξημένη οικονομία και βέλτιστη άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Θερμοκρασία νερού εξόδου έως και 60°C για εφαρμογές ζεστού νερού χρήσης και άμεση διαθεσιμότητα ζεστού νερού.

 

 
© Copyright 2014 - 2024 PELLETON - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ - Πάτρα