Loading...

Login

Ξέχασα τον κωδικό μου

Αναζήτηση προϊόντος

Κατηγορίες

Η εταιρία

PELLETON - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η εταιρία PELLETON ιδρύθηκε το 2012 από δύο νέους επιστήμονες με σκοπό την ενεργειακή διαχείριση κάθε είδος κτιριακής εγκατάστασης ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη οικονομία, υψηλή ποιότητα διαβίωσης και αυτονομία με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στη διεθνή αγορά των προϊόντων ψύξης και θέρμανσης, εδραιώθηκαν συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρίες που διακρίνονται από υψηλή τεχνολογία, απόδοση και αξιοπιστία, παρέχοντας λύσεις υψηλής ποιότητας και χαμηλής κατανάλωσης.

 Η εταιρία PELLETON παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας, τα μέλη της είναι παρόντα σε όλες τις διεθνής εκθέσεις, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μια άμεση σχέση με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας (ΑΕΙ και ΤΕΙ) ώστε να ενημερώνονται για καινοτόμα προϊόντα και ιδέες, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση της εποχής για πράσινη ανάπτυξη.

 Η εταιρία PELLETON επιδιώκει ακόμα και με μικρές έκτασης παρέμβασης στο κάθε υφιστάμενο ακίνητο (οικία ή επαγγελματική στέγη) να προσφέρει λύσεις όπου άμεσα αποτυπώνονται στο λογαριασμό κατανάλωσης ενέργειας. Όσον αφορά σε νέες κατασκευές/ανακαινίσεις, οι πελάτες ενημερώνονται για όλες τις δυνατές επιλογές (συμβατικές και καινοτόμες) εφαρμογών εξοικονόμησης ενέργειας. Η κάθε εφαρμογή ξεκινά από το στάδιο της μελέτης, αποτυπώνονται οι πολλαπλές επιλογές, κοστολογείται κάθε πρόταση στη συνέχεια παρουσιάζονται στον πελάτη ώστε να επιλεχτεί η πλέον κατάλληλη και τέλος ολοκληρώνεται με την εφαρμογή της πρότασης βάση των προδιαγραφών.

 Με γνώμονα πάντα την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και προϊόντων στον κάθε πελάτη ή συνεργάτη η PELLETON έχει καθιερωθεί, στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας, ως μια εταιρεία που σέβεται τις ανάγκες του πελάτη. Ο κύριος παράγοντας για την επιτυχή ανοδική πορεία της εταιρείας είναι η αυστηρή επιλογή με βάση την ποιότητα και την τιμή των ειδών που εμπορεύεται όπως επίσης και η άρτια οργανωμένη εξυπηρέτηση των πελατών πριν, κατά, αλλά κυρίως και μετά την πώληση (AFTER SALES SERVICE). Στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, που μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των εγκαταστάσεών της και να καλύψει τις απαιτήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας άμεσα και αξιόπιστα, παράλληλα με το εξειδικευμένο επιτελείο των συνεργατών της, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και άρτιο επίπεδο κάλυψης για τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

 Η εταιρία PELLETON ανήκει στο δίκτυο καταστημάτων της ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗΣ (http://www.diathermiki.gr) με περισσότερα από εκατόν σαράντα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ένα δίκτυο που της εξασφαλίζει τεχνογνωσία, ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές.

 Τα στελέχη της εταιρίας είναι πάντοτε στη διάθεσή σας προκειμένου να συζητηθεί και μελετηθεί μαζί σας οποιοδήποτε θέμα αφορά στον κλιματισμό, θέρμανση, ψύξη και γενικότερα στην οποιαδήποτε πρόταση για ενεργειακή αναβάθμιση.

 

 

Δρ. Βασίλης Βεργανελάκης,

Διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

 

 

 

 
Copyright © 2014 - 2024 PELLETON - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΨΥΞΗΣ - Πάτρα